Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.crystal-vet.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

Programarile pe siteul nostru se face prin apelarea telefonica, E-mail sau prin completarea formularului din pagina de contact. Odata transmisa cererea, ea reprezinta un angajament pentru achizitionarea serviciilor, precum si acceptarea termenilor si conditiilor prezente aici.

Comanda primita de la client este tratata prin prisma legislatiei privind regimul juridic al contractelor la distanta, fiind considerata ca atare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

S.C. CRYSTAL VET PET SRL. (denumita în continuare crystal-vet.ro), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

Toate informatiile, produsele sau serviciile continute în acest site sunt proprietatea CRYSTAL VET PET SRL si ale tertilor, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.crystal-vet.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de CRYSTAL VET PET SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea CRYSTAL VET PET SRL.

Accesul si utilizarea paginii www.crystal-vet.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.crystal-vet.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.crystal-vet.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.crystal-vet.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor CRYSTAL VET PET SRL.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor CRYSTAL VET PET SRL.

CRYSTAL VET PET SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, CRYSTAL VET PET SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la serviciile www.crystal-vet.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.crystal-vet.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea CRYSTAL VET PET SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web www.crystal-vet.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

Modificari si completari

Ne rezervam dreptul de a modifica, revizui, imbunatati sau intrerupe furnizarea de informatii, produse sau servicii prezentate pe acest site fara a informa in prealabil in acest sens. Aceste modificari intra in vigoare in momentul in care sunt publicate pe site si se considera a fi acceptate de vizitator prin folosirea in continuare a acestui site.

Legaturi cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de noi utile in legatura cu continutul site-ului sau care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri dar nu putem garanta / controla actualitatea sau exactitatea informatiilor prezente pe site-urile tertilor la care se face trimitere.