Servicii Veterinare

Adepti ai ideii ca dragostea si afectiunea fata de animale nu are program de lucru, la Clinca CRYSTAL-VET puteti apela la orice ora din zi sau noapte, 7 zile pe saptamana.

 

Ambulanta Veterinara: Avand medici specializati in medicina de urgenta si traumatologie, ambulantele veterinare Crystal Vet sunt pregatite sa faca fata situatiilor de urgenta ce pot interveni in viata animalelor de companie.

Analize de laborator: Analizele biochimice de sange ofera informatii asupra functionalitatii organelor interne iar cele hematologice ofera informatii vitale asupra organelor implicate in producerea si „reciclarea” celulelor rosii (hematii) si asupra celulelor liniei albe (leucocite).

Chirurgie Generala, Chirurgie abdominala, Gastrologie, Chirurgie Ortopedica: Chirurgia, cu toate ramurile sale, s-a specializat in tratarea afectiunilor prin metode invazive, intervenind la nivelul structurii deteriorate ale organismului.

Consiliere nutritionala si comportamentala: O discutie cu un medic veterinar va poate aduce informatii foarte importante despre modul in care sa cresteti si sa ingrijiti animalul dumneavoastra preferat.

Consultatii si tratamente medicina interna: Efectuam consultatii si tratamente pentru marea majoritate a bolilor ce afecteaza animalele de companie: Cardiologie, Pneumologie, Gastroenterologie, Nefrologie, Boli Infectioase, Hematologie si Oncologie.

Ecografie abdominala si ecocardiografie: Metode non-invazive de investigare, ecografia si ecocardiografia ofera informatii foarte valoroase despre structura si functionarea organelor interne si cordului.

Identificare electronica si pasaport EU: Implantarea de microcip nu este un moft, ci o necesitate atat din punct de vedere al normelor europene cu privire la circulatia animalelor in spatiul intra sau extra comunitar, cat si datorita multitudinii de avantaje care deriva din asta.

Laborator de analize veterinare: Crystal Vet detine aparate pentru realizarea analizelor biochimice, hematologice, analizoare de urina, microscoape, ecograf, sisteme de injectomate si infuzomate, concentrator de oxigen si baterii de terapie cu oxigen.

Medicina interna: Oferim consultatii si tratamente de gastroenterologie, cardiologie, pneumologie, hematologie,oncologie si boli infectioase, obtinand in cel mai mai scurt timp diagnosticul precis.

Stomatologie: In clinica noastra putem efectua o gama larga de manopere stomatologice. Extractii dentare, detartraj cu ultrasunete sau afectiuni alveolo-dentare sunt numai cateva dintre problemele ce se pot trata in clinica veterinara Crystal Vet.

? Oferim servicii medicale preventive pentru a mentine animalutul sanatos, personalizate, care vor raspunde la nevoile individuale ale animalelor. 

? Efectuam deparazitare, ingrijire dentara, tratamente de rutina cum ar fi injectii subcutanate, intramusculare si intravenoase sau proceduri care implica un grad ridicat de profesionalism cum ar fi punctiile ecoghidate si sondajele vezicale.