Ambulanta veterinara

Urgenta Veterinara? Apelati la Ambulanta Crystal Vet 24/7

✆ 0786 838 838 non stop

Servicii veterinare complete la domiciliu: consultatii, interventii de urgenta, tratamente, vaccinari, tranchilizari la distanta, transport animale, microcipari, recoltari probe si analize medicale.

Oricat de mult am incerca sa protejam animalutul nostru, in orice clipa se pot ivi situatii de criza care necesita o interventie rapida si calificata. Din dorinta de a veni in sprijinul dumneavoastra am creat seviciul de ambulanta, parte integranta din strategia CRYSTAL VET, asigurand mobilitatea serviciilor de inalta clasa oferite.

Parcul auto este dotat cu doua autospeciale destinate interventiilor de urgenta, cu climatizare, in dotarea fiecareia intrand truse de prim ajutor, custi de transport, Sarbacana pentru tranchilizari la distanta, crosa pentru imobilizarea cainilor agresivi sau speriati in urma unor accidente.

Fiecare dintre cele doua ambulante este deservita de catre un medic care este specializat in terapia de urgenta.
Asiguram asistenta medicala veterinara de urgenta. Dupa stabilizarea pacientului va fi transportat catre cea mai apropiata clinica veterinara contractata de serviciul nostru sau catre medicul curant, daca este cazul.

Crystal Vet asigura consultatii si complete si complexe la domiciliul clientului de catre medici cu experienta in domeniul medicinii de urgenta si traumatologiei.

Pe langa asistenta specializata de urgenta, Crystal Vet va ofera serviciul de transport pentru companionul dvs, fara ca acesta sa constituie neaparat o urgenta medicala, fie de la o resedinta la alta, fie catre medicul dvs curant sau catre o pensiune canina.

Transportul este asistat de un personal calificat, cu experianta, care va oferi, atat dvs, cat si companionului dvs o companie placuta, intr-un mediu climatizat si confortabil.

Ambulanta veterinara Crystal Vet beneficiaza de urmatoarele dotari:

✓ tub oxigen
✓ trusa de intubare pentru toate marimile
✓ pulsoximetru / ekg
✓ perne incalzite chimic, pentru animalele hipotermice
✓ medicatie specifica urgentelor / trusa pentru desocare
✓ climatizare
✓ trusa completa medicina de urgenta
✓ echipament complet pentru recoltari analize, hematologie, biochimie, microbiologie, bacteriologie, cito-histologie.