O atentie deosebita acordam nutritiei, in PET SHOP-ul nostru gasind preparate si produse care si-au castigat deja respectul pe piata de profil, iar medicii nostri vor fi intotdeauna deschisi in a va da diferite sfaturi sau raspunsuri la intrebarile dumneavoastra, creeand impreuna un mediu mai bun pentru prietenul tau special. Oferim mancare de cea mai buna calitate pentru caini si pisici. Consecventi dorintei de a ne face meseria in mod profesionist, va oferim produse pe care le dam si propriilor animale. Majoritatea produselor vandute in pet shop-ul si clinica veterinara Crystal Vet au facut parte la un moment dat din dieta animalelor noastre, primind astfel si confirmarea „certificatului de calitate”.

Pe baza unei precomenzi va putem aduce sortimentele de mancare pe care le doriti si le putem livra gratuit la domiciliul dumneavostra, pe raza Bucurestiului.

In pet shop-urile din clinicile veterinare Crystal Vet gasiti doar produse de calitate foarte buna – Premium, SuperPremium, si un mare numar de diete de la Hill’s, Royal, Advance.