My Valentine

Demult stiam ca am sa-l intalnesc. Il visasem de nenumarate ori. Iar cand eram treaza, tot spre el mi se ingramadeau gandurile. Oare o sa ma placa? Ce va spune lumea despre noi cand ne vom plimba pe strada? Oare el va fi fericit langa mine? Voi fi eu tot ce are el nevoie? Asa imi faceam griji in fiecare zi, saptamana de saptamana, luna de luna…

Si apoi ne-am intalnit. Clipa in care l-am vazut a devenit cea mai pretioasa din viata mea. Am stiut ca nu ma voi mai simti niciodata singura, ca in ochii lui voi fi cea mai buna, mai frumoasa si mai iubitoare fiinta, ca in bratele mele se va simti in siguranta si ca prietenia noastra va tine o viata!

L-am mangaiat usor cu mana pe cap si cu greu m-am abtinut sa nu-l strang in brate si sa fug cu el. Sufletul meu se topea ca untul. Eram iremediabil indragostita.

Acum, dupa mai bine de trei ani, il iubesc la fel de mult. Il sarut la fel de gingas pe capsor, de noapte buna si il simt dimineata cum se cuibareste lipit de stomacul meu. Si nu-mi mai trebuie nimic.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.