Seriozitatea, respectul si increderea unei clinici sunt date in primul rand de calitatea personalului, iar in clinica noastra nu se face nici cea mai mica abatere de la aceasta regula. In toate clinicile CRYSTAL-VET avem echipe de medici cu un inalt grad profesional, dublat de afectiune pentru micul component al familiei dumneavoastra, dispusi in orice clipa sa intervina cu promptitudine, si sa va ofere toate raspunsurile necesare.

La sediul din Bd. Ferdinand avem o echipa formata din doi medici veterinari absolventi ai Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti, doctoranzi ai promotiei 2013, cu specializari in anatomie patologica, dermatologie, medicina interna, stomatologie si terapie de urgenta. Echipa este completata de doi asistenti veterinari, in prezent studenti ai Facultatii de Medicina Veterinara iar un cosmetician cu o experienta de peste 11 ani este mereu prezent pentru un „look” cat mai atractiv si personalizat.

Echipa din Sos. Iancului este formata din 4 medici absolventi ai Facultatii de Medicina Veterinara si doi asistenti veterinari, actualmente studenti ai Facultatii de Medicina Veterinara. Impreuna formeaza un grup imbatabil atunci cand vine vorba despre dermatologie, medicina interna, stomatologie sau terapia de urgenta.